Ripaus sotkua ja sekamelskaa sekä saavillinen tempperamenttia, sisukkuutta ja periksiantamattomuutta. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Kirjoituksia arjen hulinoista ja touhuista ja lapsettomuudesta sekä rakkaudesta geokätköilyyn sekä käsitöihin.


Translate

torstai 15. lokakuuta 2015

Lomalla or not?

Tänään koittaa leirille lähtä. Vielä muutama tunti ja sitten istua suruttelen menemään bussissa kera lapsilauman. Ihanaa. Niin ja siihen yhdistettynä se, etten todellakaan ole mikään aamuihminen, niin ei niin kiva. Mutta siis saattaa loppuviikolla olla ehkä aavistuksen hiljaisempaa.

Viikonloppuna olisi vielä yksi kurssi. Tällä kertaa ihan vapaa-ajan kurssi käsitöiden merkeissä. Ilmoittauduin nimittäin tuossa taannoin Make Bran järjestämälle alusvaatteiden ompelukurssille ja olen odottanut tuota kuin kuuta nousevaa. Vihdoin! Lauantaina sen aika koittaa. Tälle viikolle siis riittää tekemissä ihan riittävästi.

Eilinen menikin auto kaupoilla, mutta siitä kirjoittelen tuossa myöhemmin paremmalla ajalla ja sitten kun olen hereillä. Hyvää huomenta siis sinullekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti