#Hupparikansanpuolella

Hupparikansaa ovat nuoret ja heidän kanssaan toimivat aikuiset. Kyseessä on rentoja, positiivisiä ja aktiivisia tyyppejä, jota löyttt erilaisten harrastusten ja nuorisotoiminnan piiristä. Huppari kansa haluaa vaikuttaa, osallistua ja ennen kaikkea tehdä, mutta samalla he haluavat myös olla ja hengailla kavereiden kanssa.

Hupparikansan nuoret ovat monenlaisia, mutta eivät kuitenkaan samanlaisia. He pukeutuvat värikkäisiin huppareihin ja joukosta löytyy toimittajia, rokkareita, partiolaisia, skeittareita ja urheilijanuoria. Hupparikansan aikuiset puolestaan toimivat näiden nuorten kanssa pääsääntöisesti heidän vapaa-ajallaan. He ovat palkattuja ammattilaisia tai vapaaehtoisia. Huppari on heille virka-asu, jonka ansiosta heitä on helpompi lähestyä. He ovat niitä aikuisia, joiden kanssa voi hetkeksi istua alas kahvikupin äärellä ja jutella juuri siitä mitä on kielen päällä.

Tällä viikolla viettetään nuorisotyönviikkoa. (5.-11.10.2015.) Sen kunniaksi minä haastan jokaisen halukkaan mukaan olemaan #Hupparikansanpuolella. Haasteen tavoitteena on nostaa esille se, kuinka tärkeää nuorisotyö on: mikä on nuorisotyön merkitys. Lisöksi tavoitteen on nostaa esille myös nuorisotyöntekijöitä.   

Haasteen ohjeet ovat hyvin simppelit:
 1. Ota itsestäsi selfie huppari päällä ja jaa kuva Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Liitä mukaan kampanjan tunniste sekä oman paikkakuntasi nimi, esimerkiksi #Hamina ja #HupparikansanPuolella. Haasta samalla muut hupparikansan puolelle. Kutsu kaveriesi lisäksi mukaan kuntapäättäjiä, kansanedustajia ja järjestöjohtajia. 
 2. Voit halutessasi tulostaa #HupparikansanPuolella-plakaatin (pdf) ja käyttää sitä kuvassa. 
 3. Varmista, että oma paikkakuntasi on #HupparikansanPuolella. Seuraamme tilannetta ja kerromme, missä ollaan näkyvimmin #HupparikansanPuolella. Muistathan siis liittää oman paikkakuntasi nimen #-merkillä kuvasi yhteyteen. 
 

 

Kommentit

 1. Hihii <3 Mä rakastan haasteita ja tää on kiva ja erittäin tärkeän asian puolesta! kiitos, toteutan kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIenoa :) Tervetuloa haasteeseen mukaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskuun superlukumaraton

Lukumaraton lähestyy

Vadelmapuska parvekkeella - Parvekekasvatusta